ONZE PARTNERS:

Sustainable Mobility

Partner

Partner

e-bikes

EMOTION Partner Freebike
is een e-bike aanbieder waarbij de consument / het bedrijf zélf, met behulp van onze moderne configurator, zijn eigen e-bike kan samenstellen. Geheel naar eigen wens en invulling bepaalt men de kleur van het frame, de uitvoering van handvatten, zadel, banden, accu, enz. De e-bike wordt bij EMOTION samengesteld, op kantoor of gewoon thuis op de bank Binnen 3-5 werkdagen wordt de e-bike afgeleverd.

Partner

Partner

URBAN hi-speed pedelec 45km

Waar wij blij van worden is het BIACTRON aandrijvingssysteem. Het hart vande Klever e-bikes. Onze stille tornado. De meeste e-bikes zijn namelijk niet stil. En voor hen die nog niet weten hoe dat voelt, hoe zou het zijn om een stuk sneller te fietsen dan een gewone fiets met een stille motor. Om elke dag het gevoel van "superbenen" te hebben? Om alleen het geluid van de wind te horen en het gevoel te hebben dat je vliegt?

Partner

Partner

Fiets helmen

KED Helmsysteme met zijn fabriek in Freiberg Duitsland is onze met haar unieke gepatenteerde K-Star technologie en K-Vision vizier MOTION belangrijkste partner voor fiets helmen. Zowel kinder fietshelmen, race-, of mountainbike helmen. De Urban fietshelm en de hi-speed pedelec 45 helm.

Partner

Partner

lifestyle small e-bike

OVER TSINOVA
Een team van ingenieurs en ontwerpers heeft de eerste TSINOVA-pedelec ontworpen,
zodat het niet alleen een transportmiddel is, maar ook een weerspiegeling van hun
levensstijl. Met een integratie van esthetiek en technologie, bereiken TSINOVA fietsen
een perfecte balans tussen functionaliteit en vorm. Deze harmonie creëert een
baanbrekend, prachtig, stijlvol en inspirerend ontwerp. Tsinova streeft ernaar om elke rit
gemakkelijk en zorgeloos te maken, het woon-werkverkeer in de stad wordt een feest.
Dit was het doel bij het creëren van de TSINOVA E-bikes.

Partner

Partner

Corporate Bike Sharing Program

De BESV CF1 heeft een in het frame geïntegreerde accu en een ingebouwde koplamp van 40 Lux. De e-bike is voorzien van een elegant en sterk frame met een lage instap. Dankzij de krachtige, gepatenteerde motor ondersteuning, kan iedereen, jong en oud, vrienden en familie, met veel plezier genieten van deze moderne stads e-bike.

Door eenvoudig gebruik goed in te zetten als elektrische deelfiets.

Partner

Partner

Fietstassen en accesoires

Willex is onze partner voor alle fietstassen.
U kunt de Willex fietstassen ook nu ook laten bedrukken met uw (bedrijfs)naam en uw logo! Snel mooi en gemakkelijk en al vanaf 10 stuks.!

Mobility as a Service

Mobility as a Service

Locatie

Corporate Places biedt aanland- flex- desk- office- vergaderunits en parkeermanagement aan in een corporate omgeving. Naast ons reguliere aanbod kun je bij ons ook andere on demand items boeken zoals een leenauto, leenfiets, lunch, catering, food docking stations, fitness, yoga, mindfulness workshops, lezingen, etc.

Corporate Places is ontstaan vanuit de vraag van CREME Nederland – een vereniging van corporate real estate managers – met een oplossing te komen voor leegstand in hun bedrijfspanden en tegemoet te komen aan de behoefte flexibele werkomgevingen en werkvormen te creëren met behoud van corporate identity.

Duurzame Mobiliteit Midden Nederland

Duurzame Mobiliteit Midden Nederland

Utrecht

Het U-15 netwerk draait op de inzet van de leden, allemaal werkgevers uit de regio. Samen gaan we voor duurzame mobiliteit in Midden-Nederland. En dat levert veel op! Een betere bereikbaarheid, lagere kosten, CO2-reductie en vitalere medewerkers

Samen sterk
Het is een cliché, maar wel eentje die staat als een huis! Samen kunnen we meer. En hoe meer we doen, hoe meer we mobiliteit verduurzamen. Wat levert dat op? Betere bereikbaarheid, lagere kosten, minder CO2-uitstoot voor jouw bedrijf en vitalere medewerkers!

We helpen je goed op weg. Onze gratis CO2-footprintmeting is gekoppeld aan het lidmaatschap. Onmisbaar voor de CO2-prestatieladder. Daarnaast steek je veel op van andere leden of tijdens onze maandelijkse U15-cafés, waar sprekers en deskundigen op allerlei terreinen hun kennis en inzichten delen

Bike Service Nederland

Bike Service Nederland

Bike Service Nederland is de service partner voor alle fietsen van EMOTION. Een goed onderhouden fiets is veilig, betrouwbaar en fietst comfortabeler. Voor onderhoud moest u vroeger naar de fietsenmaker, maar dat hoeft niet meer. Bike Service Nederland bespaart u dit tijdrovende karwei. De monteurs van Bike Service Nederland komen met de mobiele werkplaats voor fietsreparatie en -onderhoud naar uw bedrijf toe.