ONZE PARTNERS:

Sustainable Mobility

Fietscentrum

Fietscentrum

Fietscentrum is de service partner voor alle fietsen van EMOTION. Een goed onderhouden fiets is veilig, betrouwbaar en fietst comfortabeler. Voor onderhoud moest u vroeger naar de fietsenmaker, maar dat hoeft niet meer. Fietscentrum bespaart u dit tijdrovende karwei. De monteurs van Fietscentrum komen met de mobiele werkplaats voor fietsreparatie en -onderhoud naar uw bedrijf toe.
Fietscentrum is de totaalpartner op het gebied van fietsen. Van service en reparatie, leasen van uw (bedrijfs)fietsen tot het huren van (veel) fietsen.

fietstest.nl

fietstest.nl

Ben je op zoek naar meer informatie over elektrische fietsen, schoolfietsen, Speed Pedelecs of andere soorten fietsen en wil je een proefrit inplannen? Dat kan! Fietstest helpt je op weg met een proefrit aan huis of op het werk.

Partner

Partner

MMOBILITY.NL

Mmobility heeft een unieke e-bike polis ontwikkeld die geschikt is voor de consumenten, zakelijke markt en bezorgdiensten. Deze is vanuit Nederland af te sluiten en biedt ook dekking voor alle EU landen, Noorwegen, Zwitserland en VS. De premie hiervoor is zeer concurrerend en met name voor bezorgdiensten is dit exclusief omdat deze normaliter niet te verzekeren zijn. De grootste leveranciers en aanbieders van e-bikes maken al gebruik van deze polis, die via Mmobility af te sluiten is.

Partner

Partner

Cowboy

Now’s the chance to move fast and free toward the city of the future. The streets are yours with the new Cowboy 3, the electric bike for urban riders.

Designed to be the smoothest ride in town, the Cowboy 3 connects you with real-time guidance and service so you’ll reach any place in the city swiftly and safely.

Over the edge rides a Cowboy. Meet us there.

--
Check out the Cowboy 3: cowboy.com

#Cowboy3 #TakeTheStreets

Partner

Partner

URBAN hi-speed pedelec 45km

Waar wij blij van worden is het BIACTRON aandrijvingssysteem. Het hart vande Klever e-bikes. Onze stille tornado. De meeste e-bikes zijn namelijk niet stil. En voor hen die nog niet weten hoe dat voelt, hoe zou het zijn om een stuk sneller te fietsen dan een gewone fiets met een stille motor. Om elke dag het gevoel van "superbenen" te hebben? Om alleen het geluid van de wind te horen en het gevoel te hebben dat je vliegt?

Partner

Partner

Fiets helmen

KED Helmsysteme met zijn fabriek in Freiberg Duitsland is onze met haar unieke gepatenteerde K-Star technologie en K-Vision vizier MOTION belangrijkste partner voor fiets helmen. Zowel kinder fietshelmen, race-, of mountainbike helmen. De Urban fietshelm en de hi-speed pedelec 45 helm.

Partner

Partner

Fietstassen en accesoires

Willex is onze partner voor alle fietstassen.
U kunt de Willex fietstassen ook nu ook laten bedrukken met uw (bedrijfs)naam en uw logo! Snel mooi en gemakkelijk en al vanaf 10 stuks.!

Duurzame Mobiliteit Midden Nederland

Duurzame Mobiliteit Midden Nederland

Utrecht

Het U-15 netwerk draait op de inzet van de leden, allemaal werkgevers uit de regio. Samen gaan we voor duurzame mobiliteit in Midden-Nederland. En dat levert veel op! Een betere bereikbaarheid, lagere kosten, CO2-reductie en vitalere medewerkers

Samen sterk
Het is een cliché, maar wel eentje die staat als een huis! Samen kunnen we meer. En hoe meer we doen, hoe meer we mobiliteit verduurzamen. Wat levert dat op? Betere bereikbaarheid, lagere kosten, minder CO2-uitstoot voor jouw bedrijf en vitalere medewerkers!

We helpen je goed op weg. Onze gratis CO2-footprintmeting is gekoppeld aan het lidmaatschap. Onmisbaar voor de CO2-prestatieladder. Daarnaast steek je veel op van andere leden of tijdens onze maandelijkse U15-cafés, waar sprekers en deskundigen op allerlei terreinen hun kennis en inzichten delen